Ik ben Marc van Ballegooijen (1960). Vanaf 1995 ben ik zelfstandig ondernemer. In die hoedanigheid heb ik verschillende bedrijven opgericht en (zeer) succesvol gemaakt. Ook ik heb periodes van zwaar weer meegemaakt, heb crisissituaties gekend en heb moeilijke beslissingen moeten nemen. In die gevallen kon ik gelukkig een beroep doen op betrouwbare en bekwame adviseurs. Belangrijk hierbij vond ik het om mensen om me heen te hebben die integer zijn en die een goed gevoel voor menselijke verhoudingen kunnen combineren met een scherp zakelijk inzicht.

Via een kennismakingsgesprek kunt u zelf beoordelen of ik de adviseur bent die u zoekt.
Ter informatie hieronder een kort overzicht van mijn verleden:

Opleidingen en cursussen
•    HEAO-CE aan IHBO West Brabant.
•    WO economie aan KHT Tilburg
•    Diverse opleidingen (alle NIBE, Gartner, etc.) en trainingen.

Ervaring

2010 - heden Adviseur bedrijven in moeilijkheden.
2009 - 2010 Directeur en mede-eigenaar van Buyersunited BV; bedrijf actief op gebied van procurement.
2002 - 2007 Oprichter en directeur van Capital ID BV te Zwolle. Onderneming verkoopt standaard software om marketingprocessen te automatiseren.
2000 - 2002 Business consultant bij Ordina NV.
1996 - 2000 Oprichter en directeur van Insite BV. Destijds een van de leidende internetbedrijven. Deze is in 2000 verkocht aan Devote BV, welke later is overgenomen door Ordina NV. Bij verkoop aan Devote NV ca. 110 personen in dienst.
1995 - 2007 Oprichter van ICC BV te Woerden. Bedrijf leverde diensten op gebied van service en reparatie van pc’s en randapparatuur. Eén jaar directeur (tot medio 1996), daarna commissaris.
1990 - 1995 Commercieel directeur bij Masalco BV te Assen. Masalco BV was holding van een conglomeraat van bedrijven die met name actief zijn op het gebied van groothandel en installatie (o.m. koel- en warmte techniek). Omzet > € 100 mio, ca. 300 medewerkers.
1988 - 1990 Financieel Adviseur bij Rabobank Nederland Utrecht, afdeling M&A. Adviseren en begeleiden van relaties van Rabobank Nederland bij fusie- en overnames.
1982 - 1983 Exportmanager bij E.A. van Ballegooijen & Zn. BV te Wijk en Aalburg. Onderneming was destijds wereldmarktleider in internationale handel van eieren (familiebedrijf).

 

 

Als je geen doel hebt, kun je niet scoren.

 

Het seizoen van de mislukkingen is de beste tijd om de zaden van succes te zaaien.

Paramahansa Yogananda